CTW HUNGÁRIA KFT.

Cégünk, a CTW Hungária Kft. 1993-ban alakult. Magyarországon az elsők között kezdtünk el forgalmazni polikarbonát anyagú bevilágító rendszereket, bevilágító tető- és falpaneleket, szendvicspanel építőelemeket, valamint tetőbevilágító, hő- és füstelvezető kupolákat, dongákat.

Beszállító partnereink a piac legjelentősebb gyártói. Fő tevékenységünk a szendvicspanelek, bevilágítók, polikarbonát rendszerek importja, exportja, belföldi forgalmazása, műszaki és mérnöki tanácsadás, kivitelezés. Termékeinket folyamatosan minősíttetjük a legfrissebb előírások, szabványok alapján (pl. CE, ÉMI).

Minden anyagunkat teljesítmény nyilatkozattal hozzuk forgalomba. Évente 150-200 projektre szállítjuk a kiváló minőségű építőanyagainkat.

Erdős Péter - ügyvezető igazgató

Erdős Péter – ügyvezető igazgató

Mottóm: Minden egyes aktuálisan futó projektünk egyben lehetőség a következő projektünk elnyerésére is.

Kollégáimmal együtt mindig és minden projektünk során arra törekszünk, hogy a végén a megrendelőink 100%-osan meg legyenek elégedve az eredménnyel, az ügyfél tényleg ügyfélnek érezhesse magát és a nálunk megrendelt és általunk leszállított anyagok tökéletesen feleljenek meg az előzetes elvárásoknak.

Meglévő ügyfeleinket igazi partnerként kezeljük és ezzel egyrészt náluk egyre erősebb beszállítóvá válunk, másrészt az ő ajánlásaikból egyre több helyre – újabb és újabb projektekhez juthatunk el.

Ügyvezetőként tagja vagyok a BNI és az MVÜK üzleti közösségnek, ezzel is erősítve a kapcsolati hálónkat.

A több, mint 25 éves működésünk és a mögöttünk lévő több, mint 1000 projekt bizonyítja azt, hogy jó úton járunk.

AKRAPLAST

Az 1981-ben alapított olaszországi, milánói központú Akraplast Spa. tetőre és oldalfalra való, polikarbonát anyagú bevilágító rendszerek teljes választékát gyártja tetőre és oldalfalra egyaránt. Több mint 30 év gyártási tapasztalatnak és a folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően kiváló minőségű, kiforrott termékeket kínál a piacon. Rendkívül gyorsan és biztosan szerelhető, összepattintható, egymásba fűzhető, sávos bevilágító rendszerei az EN 13501 szabvány szerinti B-s1,d0 (nehezen éghető, nem égve csepegő) minősítéssel rendelkeznek.

REFERENCIÁK

A kínálatunkban megtalálható polikarbonát anyagú bevilágító rendszerek – a széles méretválasztéknak, valamint a megrendeléshez rugalmasan igazodó megoldásoknak köszönhetően – szinte minden igényt kiszolgálnak.

Böngésszen referenciáink között – válassza ki az Önnek leginkább megfelelő megoldásokat!

TOVÁBBI REFERENCIÁK
footer-top